dsp_decreas_text dsp_increase_text

Publicaties & media

 

Het ENPO biedt talloze publicaties en audiovisuele producten aan die het plattelandsontwikkelingsbeleid in actie illustreren. Onze publicatiereeks is ontworpen om een breed publiek te informeren over wat er op het platteland van Europa gebeurt en over het werk van ENPO. De reeks vat de huidige onderzoeksresultaten samen, analyseert beleidsontwikkelingen, biedt begeleiding en aanbevelingen en vertelt verhalen van de gewone mensen uit landelijk Europa. De ENPO-publicaties zijn momenteel verkrijgbaar in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Pools.

Registreer u bij ENPO en ontvang gratis onze digitale of gedrukte publicaties!

Bezoek onze audiovisuele mediagalerij, waar u talloze video's kunt bekijken van het ENPO en over PPO-projecten in Europa, of bekijk onze fotoverzameling met foto's van ENPO-evenementen en het platteland.

Via onze online nieuwsbrief, de Rur@l Newsflash, blijft u op de hoogte van het nieuws over plattelandsontwikkeling, nieuwe ENPO-publicaties en evenementen in landelijk Europa.

Het magazine EU Rural Review informeert u over verschillende onderwerpen met betrekking tot het plattelandsontwikkelingsbeleid en voorbeelden ter plaatse in de verschillende regio's van Europa.

Kom alles te weten over de laatste ontwikkelingen binnen het ENPO, de Nationale plattelandsnetwerken en de plaatselijke actiegroepen en lees de beste verhalen uit landelijk Europa in ons nieuwe ENPO-magazine.

In de ELFPO-projectbrochures komt u te weten hoe de ELFPO-fondsen in de praktijk worden aangewend en ontdekt u de projecten die de begunstigden hiermee ontwikkelen op het platteland!

Door u te registreren bij ENPO ontvangt u elke nieuwe uitgave van onze publicaties. Om eerdere nummers te bestellen, gaat u naar onze EU-boekhandel.