dsp_decreas_text dsp_increase_text

Publikációk és média

 

Az Európai Vidékfejlesztési Hálózat (EVH) számos kiadványt és audiovizuális anyagot kínál a vidékfejlesztési politika gyakorlati bemutatására. Ezeknek az a célja, hogy minél szélesebb körben tájékoztassák a közönséget Európa vidéki eseményeiről és az EVH munkájáról. Kiadványsorozataink összefoglalót adnak az aktuális kutatási eredményekről, elemzik a politika előmenetelét, útmutatást és javaslatokat adnak, valamint történeteket közölnek a vidéki Európa életéről. Az EVH kiadványok jelenleg angol, francia, német, olasz, spanyol és lengyel nyelven állnak rendelkezésre.

Iratkozzon fel az EVH-nál, és – ingyenesen – megkapja kiadványainkat elektronikus vagy nyomtatott változatban!

Látogassa meg audiovizuális média galériáinkat, ahol számos videót tekinthet meg az EVH és a vidékfejlesztési programok Európa-szerte zajló projektjeiről, valamint fényképgyűjteményt talál az EVH eseményeiről és az európai vidékről.

Online hírlevelünk, a Rur@l Newsflash, a vidékfejlesztési aktualitásokról, az új EVH kiadványokról és az Európa-szerte megrendezett eseményekről ad tájékoztatást.

Az Európai Vidékfejlesztési Szemle a vidékfejlesztési politika különböző témáiról ad tájékoztatást, és helyszíni példákat mutat be Európa különböző részeiről.

Szeretne bepillantást az EVH, a nemzeti vidéki hálózatok és a helyi akciócsoportok legfrissebb aktualitásaiba, és szeretné hallani a vidéki Európa legjobb történeteit? Akkor tekintse meg a megújult EVH magazint.

Az EMVA projektfüzetei tájékoztatást adnak az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) által nyújtott pénzösszegek felhasználásáról, valamint betekintést adnak a kedvezményezettek által kidolgozott vidéki projektekről.

Ha feliratkozik az EVH-nál, akkor minden további új kiadványunkat megkapja. Ha korábbi kiadványok példányait szeretné megkapni, akkor látogasson el az EU könyvesboltjába.