dsp_decreas_text dsp_increase_text

Publicaţii şi media

 

REDR pune la dispoziţie o serie de publicaţii şi de produse din audio-vizual care demonstrează politica de dezvoltare rurală în acţiune. Concepută să informeze o audienţă largă despre ceea ce se întâmplă în Europa rurală şi despre activitatea REDR, seria noastră de publicaţii sintetizează rezultatele cercetărilor actuale, analizează realizările politicii, oferă îndrumari şi recomandări şi spune poveşti culese de la oamenii de rând din Europa rurală. Publicaţiile REDR sunt momentan accesibile în limbile engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă şi poloneză.

Înregistraţi-vă pe site-ul REDR pentru a primi publicaţiile noastre în format electronic sau imprimate - gratuit!

Vizitaţi galeriile noastre media audio-vizuale, unde puteţi urmări o serie de înregistrări video despre proiectele REDR şi PDR din Europa şi colecţia noastră de fotografii cu imagini de la evenimentele REDR sau din zonele noastre rurale.

Buletinul nostru informativ online, Rur@l Newsflash, vă permite să fiţi la curent cu noutăţile dezvoltării rurale, cu noile publicaţii REDR şi cu evenimentele pe această temă din Europa.

EU Rural Review informează despre diferite teme ale politicii de dezvoltare rurală, cu exemple de la faţa locului din diferite părţi ale Europei.

Accesaţi cele mai noi informaţii despre REDR, Reţelele Rurale Naţionale,Grupurile de Acţiune Locală şi cele mai interesante relatări din Europa rurală în noua noastră revistă ENRD magazine.

Puteţi afla cum sunt utilizate practic fondurile FEADR în broşurile EAFRD Project şi puteţi descoperi proiectele pe care beneficiarii le dezvoltă în zonele rurale!

Prin înregistrarea pe site-ul REDR, veţi putea primi fiecare ediţie nouă din publicaţiile noastre. Pentru a comanda ediţii din arhivă, vizitaţi site-ul EU bookshop.