dsp_decreas_text dsp_increase_text

Julkaisut ja media

 

Eurooppalaisen maaseudun kehittämisen verkostolla on tarjottavanaan laaja valikoima julkaisuja ja audio-visuaalisia tuotteita, joissa esitellään maaseudun kehittämispolitiikka toiminnassa. Suunniteltuna tiedottamaan monille kohderyhmille sekä siitä mitä Euroopan maaseudulla tapahtuu että Eurooppalaisen maaseudun kehittämisen verkoston työstä, julkaisusarjoissamme on synteesi nykyisistä tutkimustuloksista ja kehityspolitiikan analyyseistä. Ne tarjoavat myös opastusta ja suosituksia sekä ruohonjuuritason kertomuksia Euroopan maaseudusta. Eurooppalaisen maaseudun kehittämisen verkoston julkaisuja on tällä hetkellä saatavilla englanniksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, espanjaksi ja puolaksi.

Kirjautumalla sisään Eurooppalaisen maaseudun kehittämisen verkostoon, voi lukea julkaisuja joko verkkoversiona tai tulostettuna – ilmaiseksi!

Käy audiovisuaalisessa mediagalleriassa, jossa voi katsella videoita Eurooppalaisen maaseudun kehittämisen verkoston ja Maaseudun kehittämisohjelmien hankkeista ympäri Eurooppaa ja valokuvakokoelmamme kuvia Eurooppalaisen maaseudun kehittämisen verkoston tapahtumista ja maaseudulta.

Verkkouutiskirjeemme Rur@l Newsflash pitää sinut ajan tasalla maaseudun kehittämisen uutisista, uusista Eurooppalaisen maaseudun kehittämisen verkoston julkaisuista ja tapahtumista ympäri Euroopan maaseutua.

EU Rural Review -lehdessä on tietoja eri aiheista koskien maaseudun kehittämispolitiikkaa ja käytännön esimerkkejä Euroopan eri puolilta.

Tuoreimmat tiedot Eurooppalaisen maaseudun kehittämisen verkoston, Kansallisten maaseutuverkostojen ja Paikallisten toimintaryhmien toiminnasta sekä parhaat tarinat Euroopan maaseudulta uudessa ENRD magazine -lehdessä.

Tietoja siitä kuinka Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto (maaseuturahasto) toimii käytännössä EAFRD-hanke-esitteestä ja kuinka tuensaajat kehittävät hankkeita ympäri maaseutuamme!

Kirjautumalla sisään Eurooppalaisen maaseudun kehittämisen verkoston verkkosivuille saa jokaisen uuden version julkaisuistamme. Jos haluat tilata paperiversion, siirry EU:n kirjakauppaan: EU bookshop.