dsp_decreas_text dsp_increase_text

Informatie- en communicatietechnologie (ICT)

 

ELFPO-ondersteuning voor ICT in plattelandsgebieden

In de huidige programmeringsperiode besteedt het plattelandsontwikkelingsbeleid speciale aandacht aan informatie- en communicatietechnologie (ICT). Het ELFPO ondersteunt de ontwikkeling van ICT-bedrijven, diensten, verbetering van vaardigheden en breedband in plattelandsgebieden op diverse manieren, omdat investeringen in zowel hardware als software in alle programma's in aanmerking komen voor steun.

ENPO-seminar over „ICT en plattelandsgebieden: bouw van de elementaire kennismaatschappij”.

Het belang van ICT voor de ontwikkeling van plattelandsgebieden in Europa was de focus van het ENPO-seminar dat op 10 februari 2011 in Brussel werd gehouden. Voor meer informatie, klik hier.

Brochure over informatie- en communicatietechnologie (ICT)

Deze ENPO-brochure geeft verschillende voorbeelden van projecten inzake informatie- en communicatietechnologie (ICT) die worden ondersteund door het ELFPO. Voor meer informatie, klik hier.

ICT-projectvoorbeelden

De POP-projectendatabase bevat ook voorbeelden van ICT-projecten uitgevoerd door de plattelandsontwikkelingsprogramma's en gefinancierd door het ELFPO. Voor meer informatie, klik hier.

Presentatie van het ENPO-CP - ELFPO-ondersteuning voor ICT in plattelandsgebieden

Deze presentatie geeft een samenvatting van het conceptueel kader van het plattelandsontwikkelingsbeleid en de gebieden waarin ICT in de plattelandsgebieden wordt ondersteund. Voor meer informatie, klik hier. [PDF en]

Informatieblad „Overzicht van de „Health Check”van het GLB en het Europees Economisch Herstelplan - Wijziging van de POP's”

Dit informatieblad geeft een overzicht van de wijzigingen die werden aangebracht in plattelandsontwikkelingsprogramma's na de „GLB-Health Check” en het Europees Economisch Herstelplan en van de nadruk die gelegd werd op de investeringen in breedbandinfrastructuur. Voor meer informatie, klik hier.